Judith Munter, even voorstellen – FitmetVisie – Heemskerk

Judith Munter, even voorstellen

Judith Munter, even voorstellen

 

Ondanks dat velen mij al van het sporten bij FitmetVisie kennen, zal ik mij hier voorstellen.

Ik ben afgestudeerd Theaterwetenschapper aan de UvA. Tijdens en na mijn studie heb ik veel opleidingen en cursussen op het gebied van sport en bewegen afgerond. Ook gaf ik onder begeleiding van mijn toenmalige dansdocent danslessen aan kinderen.

Bij het sporten en bewegen kon ik mijn ei meer kwijt dan bij het theater. Daarom ben ik inmiddels ook gediplomeerd dansdocent, fitnessinstructeur, yogadocent, Personal Trainer en voedingsdeskundige.

Ik ben voedingskunde gaan studeren, omdat ik zelf jaren problemen met mijn voeding had. Ik kampte met gewichtsproblemen en voedingsallergieën. Heb vele diëten gevolgd, diëtisten bezocht en niets werkte op de lange termijn. Toen ik aan een erg duur leefstijlprogramma wilde gaan beginnen had ik een openhartig gesprek met een goede vriendin. Zij vroeg zich af waarom ik zelf niet aan de slag ging met voeding. Wellicht kon ik mezelf hiermee helpen en het zou ook perfect aansluiten op mijn andere opleidingen. Dit gesprek opende mijn ogen en zodoende begon ik aan de studie VOEDINGSDESKUNDIGE aan het CIVAS.

Deze studie heb ik inmiddels afgerond en ben ik zelf op de goede weg wat betreft mijn voeding en gewicht. Verwacht geen wonderen, maar laat mij je een zetje in de juiste richting geven!